Husk det rette ur som fodbolddommer

december 27, 2021 73 Af admin

Når du skal være fodbolddommer, er det jo vigtigt, at du har mulighed for at holde styr på tiden. Det nytter jo ikke noget, at du ikke kan holde øje med, hvornår der er gået 45 minutter, og der er tid til halvleg, eller hvornår kampen er slut, og du skal fløjte den af. Skal du i gang med at være dommer, og har du endnu ikke fundet dig et godt ur, kan det være en god idé at tage et nærmere kig på Casio. Ikke nødvendigvis et Casio guld ur, men Casio har lavet rigtig mange gode ure, og du kan sagtens finde et ur fra Casio, som vil egne sig rigtig godt til tjansen som dommer.

Det kan være en god idé at gå efter et decideret sportsur, hvor du har alle de funktioner, som du kan få brug for som dommer. Det er ikke bare et digitalur, der kan vise dig tiden. Det rette ur har en lang række øvrige funktioner, som du kan få glæde af som fodbolddommer.

Som dommer skal du kunne stole på dit ur

Det er meget vigtigt, at du som dommer kan stole på dit ur. Derfor skal du heller ikke bare købe et alt for billigt digitalur, da du ikke kan være sikker på, at det er til at stole på efter bare en enkelt kamp i løbet af vinterhalvåret, hvor det måske har været udsat for lidt regn eller kulde.

Med et ur af en høj kvalitet, kan du være sikker på, at du også kan bruge det til at dømme med om et, fem og måske endda ti år. Så gør dig selv den tjeneste at købe et ur af en høj kvalitet, hvis du gerne vil være sikker på, at du kan gøre brug af året længe, og du ikke skal være bange for, at det går i stykker for et godt ord.

Lær funktionerne at kende på forhånd

Inden du skal bruge uret i en fodboldkamp, er det meget vigtigt, at du har sat dig ind i de forskellige funktioner og valgmuligheder, der er på det enkelte ur. Det nytter ikke noget, at du midt i en kamp får trykket på en knap, så du pludselig ikke kan holde øje med tiden i kampen.

Derfor er det godt at bruge noget tid på at trykke rundt på uret og lære alle funktionerne at kende, inden du vælger at bruge uret i kamp for første gang. På den måde kan du, uanset hvilken funktion du kommer ind i på dit ur, altid finde ud af at komme tilbage igen. Så sæt gerne en time eller to af til at lege med alle funktionerne, lige når du har fået uret.