En konto der sørger for lidt mere frihed rent økonomisk

januar 13, 2022 3 Af admin

Nogle måneder er der bare flere udgifter end andre. Det er de måneder den her konto kan hjælpe dig. 

Hvis du har nogle måneder hvor udgifterne samler sig lidt ekstra, så kan du trænge til lidt luft i økonomien. Det kan være du har ekstra faste udgifter, det kan også være udforudsete regninger. Det kan være der skal købes nyt køleskab eller måske sættes nye sommerdæk på bilen. Uanset hvad grunden er. Så kan konto ende med at blive tømt lidt hurtigere end forventet. Sådanne måneder kan den smarte afbetalingskonto være det helt rigtige valg. 

Med en konto som f.eks. Viabill, kan du købe på afbetaling i stort set alle shops i Danmark. Det er underordnet om det et er tøj, sko, frækt lingeri, værktøj, møbler, mad ja endda sexlegetøj. Stort set alle varer du kan finde på nettet kan samles i en fælles afbetaling. Det sparer dig for mange små lån og gør det billigere. Dertil kommer at kontoen ikke koster noget at have med mindre du bruger den. Det er først når du foretager køb at der kommer lidt renter på. 

Hvordan skal jeg bruge kontoen når jeg skal handle online ?

Forskellen til at handle med dit kort eller mobilepay er ikke virkelig så stor. Du skal egentlig gøre helt som du plejer. Du smider de varer i kurven som du ønsker at købe, helt som du plejer. Når du så kommer til kassen skal så istedet for din normale måde at betale på, vælge den nye konto. Når du gør det trækkes pengene ikke på din konto. Beløbet der skal trækkes lægges nu til det samlede beløb der kommer fra dine andre køb. 

Når du har lavet alle dine køb logger du ind på siden. Her kan du nu afgøre hvordan og hvor hurtigt du ønsker at betale beløbet tilbage. Du kan her dele det op i små bidder, der så trækkes hver måned.