Gør det nemmere at shoppe når det passer dig!

januar 14, 2022 179 Af admin

Nogle måneder er det svært at få lov at shoppe som du har lyst til.

Nogle måneder er hårde at komme igennem. Der kan være uforudsete udgifter der trækker i budgettet. Det kan være at du skal have ny fryser, det kan være der skal skiftes et vindue eller måske skal der nye sommerdæk på bilen. Uanset hvad for udgifter der kan dukke op, så behøves det ikke betyde at din økonomi går helt i sort. 

Du kan få en konto der kan hjælpe dig med at flytte dine udgifter en smule. Det kan være til næste måned eller delt op over flere. Der findes nemlig smarte online afbetalingskontoer, som kan bruges efter behov. Det betyder at du ikke behøves at oprette forbrugslån eller mange små lån. Det der gør det ekstra smart, er at du kan bruge det i webshops så let som et kredit kort. Stort set alle butikker i Danmark tager imod den slags betalinger. Du kan dermed købe tøj, frækt lingeri, sko, sminke, værktøj, møbler, elektronik, mad ja endda sexlegetøj på afbetaling. 

Hvordan skal du så bruge det når du skal handle ?

Når du skal købe online med den nye smarte konto, så er det så nemt som det plejer at være. Faktisk skal du næsten ikke ændre på noget. Du lægger de varer du vil købe i kurven og går til kassen. Når du kommer til kassen skal du nu vælge den nye konto. Det betyder at du ikke får pengene trukket fra din bank konto. De bliver nu trukket fra den nye konto. Rettere sagt så lægges det til der. Når du så har købt alt det du skal købe, så kan du logge ind og lave din afbetalingsplan. Her angiver du hvor mange måneder det skal betales af over. Det deles så op i små bidder, og trækkes hver måned.