Afstres i haven og lær noget nyt med en guitar

april 23, 2021 6 Af admin

At have en hobby kan være noget af det sundeste, fordi man får en god måde at afstresse på i weekenderne og fritiden generelt. Lockdown har givet mange unge og folk i alle aldre ekstra fritid, eller bare ekstra tid til at fokusere på alternative ting derhjemme. Hvis du mangler en kreativ og lærerig måde at stresse af og koncentrere dig på, så kan en guitar være en del af den perfekte nye hobby for dig.

Sådan stemmer du din guitar

En af de mest grundlæggende ting som man skal have styr på når man køber guitar, er hvordan man stemmer instrumentet. I ’gamle dage’ brugte man ofte stemmegafler for at stemme guitaren, men i dag bruger langt de fleste guitarister et lille elektrisk apparat til at stemme instrumentet. Som nybegynder bør du stemme din guitar standard tuning. Standard tuning betyder at de seks strenge er stemt til e, b, G, D, A, og E, hvor lille ’e’ er den nederste og tyndeste streng. Langt de fleste sange er skrevet i standard tuning, og dette er grunden til, at du som begynder bør stemme guitar i standard tuning.

Forskøn din have med nye planter

Guitar er et godt instrument for mange at starte på, og det er et instrument som er godt til hvis man leder efter en ny hobby. Det kan være rigtig hyggeligt at spille på sin guitar udenfor, så man kan nyde det gode vejr imens man afstresser. At spille guitar kan være ekstremt beroligende, og det samme er at arbejde i haven. Hvis du er så heldig at have din egen have, så køb ligusterhæk eller andre udendørs planter, og gør dit bedste for at komme ud og få noget solskin.