PopIt Covers er landet!

august 4, 2021 4 Af admin

Kom med på den seneste trend i mobilcovers i 2021 og 2022 med PopIt covers! PopIt covers er det seneste i en række af sjove telefoncovers, og her har du mulighed for at købe et cover i original kvalitet, som fungerer helt fantastisk som afstresser!

I en travl tid, hvor især de yngre har svært ved at sidde stille, har du nu mulighed for at købe coverets svar på en fidget spinner i form af PopIt covers. De fungerer stadig som et traditionelt cover, som du kender det, men de smarte gummi materiale er mønstret til at huse de små sjove bobler.

Du bruger det ved at tage telefonen ud af etuiet og ganske enkelt bare popper løs! Materialet er smart gummi, som er skridsikkert og tykt, så det tåler en helt del slitage. Dette cover vil holde længe fremover!

PopIt covers fås til alle iPhones i den originale kvalitet, og du kan være vis om, at du får et cover med god effekt udover det sjove element deri.

PopIt covers kommer i en bred række forskellige og flotte farver i en sublim kombination eller eksplosion af farver. Dette giver PopIt covers deres helt unikke og spøjse look. Det er den nyeste trend og ved at tage over landet.

Køb et PopIt cover til den lange biltur gennem landet eller Europa eller blot pendlerturen til arbejde. Du behøver end ikke at have det på telefonen hele tiden. Du kan sagtens købe det separat og nyde godt af at poppe den lige så tit du vil ved blot at have det på dig.

PopIt covers fjerner tankerne, når de er flyvske, og du vil kunne se, den effekt de har på dem med koncentrationsbesvær eller dem, der blot mangler noget at sidde med i hænderne. Shop et solidt PopIt cover i den farvekombination, du finder interessant!