Du kender behovet for en ny skærm 

april 11, 2021 3 Af admin

Du kender behovet for en ny skærm 

Næsten alle brugere med en telefon kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan utrolig nemt ske i løbet af ens dag. Som alle er bekendte så er smartphone utrolig følsomme, hvortil selv få hak kan skabe kæmp skade på skærmen og derved gøre din iPhone total skadet. I kender naturligvis til situationen hvor et barn har lånt din smartphone og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den normale skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, idet skærmene er meget følsomme for stød. Den klogeste beslutning vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det store antal skader på mange typer iPhones på det danske marked, har en stor del butikker besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden at skulle investere i en helt ny skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at din mobil ikke går i stykker hvis du taber den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle lave den ultimative skærmbeskyttelse til kunderne. NORTAGG har igennem en lang udvikling skabt SmartGlass, som ligner om klassisk skærmbeskyttelse på flere områder. Traditionelt beskyttelse er lavet af skrøbeligt materiale og kan derved let blive ødelagt ved små slag. Hvis du vælger SmartGlass er man garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er designet af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen stabilitet som derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan klare mange skrammer inden man vil lave skader på sin skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte udgave 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig beskytte hele skærmen, således I ikke er efterladt med udsatte steder på din skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så du kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Dette sikrer dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres bedste ven inden for skærmbeskyttelse.  

Hvis I skal investere i den ultimative skærmbeskyttelse er det vigtigt at tænke på monteringen, eftersom det skal være let for dig at montere selve beskyttelsen på din telefon, da du garateret har set at der ved placering af beskyttelse muligvis kan danne sig luft mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis man anskaffer SmartGlass undgår I disse problemer, eftersom du får et monteringsværktøj, som assisterer en med at fjerne de berygtede pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer en med at placere din skærmbeskyttelse bedst mulig, så du slipper for at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder dårligt på iPhonen og herved ikke beskytter hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for en at placere, hvorfor vi er utrolig stolte af dette redskab til placering.