Tag en coronatest i hjemmet

maj 19, 2021 383 Af admin

Corona fylder meget i vores hverdag og har gjort det i et år nu. Selvom mange erhverv og er begyndt at åbne op igen, og vi alle nyder det meget, så er det stadig besværligt. Vi skal altid huske at have mundbind på os, vores hænder er udtørrede af sprit og så skal vi selvfølgelig sørge for at blive testet regelmæssigt. Ligegyldig om du skal bruge det til coronapas eller ej, så er det en god idé at blive testet engang imellem, så du er på den sikre side. Det kan dog godt være en besværlig og tidskrævende proces. Især hvis du arbejder i et travlt erhverv.

 

Slut med at stå i kø

Spyttest corona er den nemmeste og hurtigste måde at blive checket for corona på. Der er ingen ubehag, testen tager kun 15 min. Og bedst af alt så er der ingen kø eller transport til diverse testcentre. Med alle de mennesker, som dagligt bliver testet, kan det være næsten umuligt at bestille en tid og man kan ende med at stå længe i kø for en quick test. Antigentesten er derfor den hurtigste og nemmeste måde, at sikre sig at man ikke smitter, hvis man har travlt i sit erhverv.

 

Godt på arbejdspladser og institutioner

En antigentest er især god på arbejdspladser og i institutioner. Vi står i den situation at det lige nu kræver at vi har en negativ test for at vi kan få lov at gå i skole og på arbejde. Det kan dog godt være svært for alle at nå og få en tid, og at få tiderne til at passe med når man skal ind på arbejde eller skole. Derfor kan det være en god idé at bestille antigentest hjem, så man kan blive testet på f.eks. sin arbejdsplads. Her kan man hurtig regne ud hvor mange medarbejdere, som har brug for en test og det er nemmere at sikre sig at alle bliver testet. Det er en god måde at stoppe smitten på, uden alt besværet.