Stå ved hvem du er

Stå ved hvem du er

december 16, 2020 4 Af admin

Vi er alle sammen forskellige, det er en ting, der er stensikkert. Ingen er perfekte. Men i vor tid, er der så mange, der gør alt, hvad de kan for at skjule mindre heldige sider eller træk de af helt naturlige årsager har fået med sig. Hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor du skal stå ved, hvem du er, og hvad dette kan have af gevinst for dig karrieremæssigt og andre succesparameter her i livet, så læs endelig videre i følgende artikel. Du kan også give dig selv og dit selvværd et boost gennem videreuddannelse. Læs for eksempel mere om en Executive MBA.

Selvsikkerhed er altid vejen frem

Om vi vil være ved det eller ej, giver det altid sådan en godt indtryk, når vi hvilet helt i os selv – også med det uperfekte. Ja, faktisk bliver størstedelen af os helt fascineret af det til trods for, at det ikke er direkte skønhed alt hvad vi har med os. Acne, fedme, udslæt, ar og meget mere, der ifølge nogen er blevet etableret i vores hoveder af samfundet til at være utiltrækkende i forhold til andre ting. Reklamer og medier har også påvirket denne opfattelse. Men trods at vi netop har den opfattelse, størstedelen af vi danskere, er en krop foruden disse ting ikke det afgørende angående, hvem vi bliver tiltrukket af.

Personligheden kan ændre på førstehåndsindtrykket af udseendet

Hvis en person bare hviler i sig selv og er afslappet med alt, hvad han eller hun, går i møde, går disse “skønhedsfejl” bare i et med det naturlige menneske, og vi bliver tiltrukket så kraftigt af den form for naturlighed. Det giver nemlig et indtryk af, at denne pågældende person har fundet fred med disse ting i hud eller på krop. Det er ikke mindst befriende, men også misundelsesværdigt. Dette skal ikke lyde sig om, at vi ikke også bliver tiltrukket af mænd og kvinder, der kunne lide nogen, som var trådt ud af modebladene. Men virker de usikre på sig selv og udseende, kan den skønhed ryge af igen. Det kan ændre på vores indtryk af dem. Og mennesker, der på ingen måder lever op til dette ideal, kan gå hen og få vores fascination. Banalt sagt er udseende ikke alting – og en dejlig personlighed kan gøre os smukkere i andres øjne øjeblikkeligt.

Typisk en rigtig måde

Trends skifter med tiderne. Men ofte er der en “rigtig” måde at gå klædt i manges øjne. Det kan påvirke til at vi alle bliver tiltrukket af en form for kropsideal eller en form for tøjstil bare fordi, vi ved at det er “in” lige nu. Dette er helt i orden, for de mennesker, der går klædt efter nutidens mode af ren og ægte lyst. Men det er en skam, når det bliver uacceptabelt at gå i noget andet tøj for nogen mennesker i visse miljøer, og det har vi altid et ansvar for at bekæmpe. Det er en kamp for forskellighed og muligheden for at være, hvem man er og gå klædt, som man har lyst til. Du kommer ingen vegne her i livet, hvis du ikke selv elsker det tøj, du går med. Går i noget for andre end din egen skyld.