Køb ergonomiske kontorstole her

oktober 20, 2022 253 Af admin

Du kan købe ergonomiske kontorstole hos Prostole. Det er en webshop som er specialiseret i at levere kontorstole som er gode til arbejdspladsen. De sælger kun kontorstole og mødestole, de har meget viden indenfor feltet og deler gerne ud af den når man ringer ind. 

 

Kontorstole med god ergonomi

Man kan få kontorstole mange steder som påstår de har ergonomiske kontorstole, hvilket dog ikke altid er tilfældet når det kommer til stykket. For at en kontorstol skal være god skal de have mange justeringsfunktioner og en god lændestøtte. Ekstra ergonomi er i form af et behageligt sæde med fjeder i eller luftpuder i. Dette er tilfældet med kontorstole fra Prostole de ekstra ergonomi i sædet udover de mange justeringsfunktioner. Du kan købe kontorstole med Kohl Air Seat eller Dux sæde. Kontorstole med Dux sæde er fra Malmstolen og er lidt dyre, de koster alt fra 7000 kr og op til 12000 kr. 

 

Køb Kohl kontorstole

Vil du have luftpuder i sædet som ekstra skal du købe en Kohl kontorstol. De er lidt billigere end Malmstolen og koster alt fra 5.000 kr og op til 12.000 kr. Den billigere pris betyder ikke at de er mindre ergonomiske, tværvtimod er de ligeså ergonomiske som Malmstolen. Stolene fra Kohl har mange justeringsfunktioer og god lændestøtte. De er udviklet ergonomisk og tænkt ned til den mindste detalje. Kohl fås kun hos Prostole i Danmark, hvorimod Malmstolen forhandles flere andre steder end hos Prostole, en af de største er Ergopartner. Kohls mest ergonomiske kontorstol er Tempeo Wave som koster 8.000 kr og blev udviklet i 2020. Den har meget ergonomi og nyeste ergonomiske design af ryg og sæde. Således at du ikke sidder på en gammel stol designet for 20 år siden men en helt ny som er med på den nyeste forskning. Kohl har også andre gode modeller som Selleo og Anteo stolene.