Frugtlevering på abonnement og hvordan det foregår

januar 1, 2023 7 Af admin

Frugtlevering via abonnement er en fantastisk måde at få friske, sæsonbestemte produkter leveret lige til din dør. Det fungerer på to måder: forudbestilling og tilbagevendende bestillinger. Frugtlevering hos Frugtordning med firma frugt på arbedspladsen er helt klar noget, I bør overveje uanset hvad. Det smarte er, at man altid kan prøve det af, for at se, om det er noget for en. Man binder sig ikke til lange perioder, så hvis det viser sig ikke at være noget alligevel, kan man altid opsige det igen. Eller også kan I gå ind og ændre i abonnementet, så det passer bedre til jeres behov.

Forudbestilling

Når du forudbestiller, vælger du de frugter, du ønsker, og du angiver, hvor ofte de skal leveres (ugentligt eller månedligt). Du kan vælge mellem en bred vifte af frugter som æbler, appelsiner, bananer, pærer, blommer og meget mere. Frugten vil så blive sendt ud, når den er moden og klar til at blive spist. På denne måde behøver du aldrig mere at bekymre dig om at købe overmoden eller umoden frugt.

Tilbagevendende ordrer på abonnement

Med tilbagevendende ordrer kan du oprette en løbende plan for modtagelse af dine yndlingsfrugter hver uge eller hver måned. Du kan vælge mellem en række forskellige frugter, og du behøver ikke at bekymre dig om at forudbestille hver gang. Frugten kommer til din dør, når den er klar til at blive nydt. Frugt i FrugtKurve og FrugtKasser på arbejdspladsen med årstidernes frugter er en dejlig løsning, fordi ingen behøver at skulle tænke på at prioritere at få købt ind til det.

Frugtlevering via abonnement er en bekvem måde at få friske produkter leveret lige til døren. Med det store udvalg kan du altid have noget nyt og spændende, der venter på dig hver uge eller måned! Og med sæsonbestemte frugter i sæsonen er der altid nye sorter til rådighed, så du aldrig keder dig med det samme gamle udvalg.