De 6 bedste drinks med gin

De 6 bedste drinks med gin

marts 5, 2021 1 Af admin

Drømmer du også om at holde fester og være i godt selskab med andre personer? Så er du absolut ikke den eneste. Corona epidemien har taget hårdt på stort set hele den danske befolkning. Nu ser det dog heldigvis ud til, at lysne ude i horisonten og du kan derfor godt begynde at forberede dig til sommerens fester. Det kan for eksempel gøre ved at vælge, hvilke drinks i skal drikke. Her får du 6 bud på lækre drinks med gin.

Gin, spiritus og vin skal der til

Når man skal holde en god sommerfest og specielt oven på alt denne Corona epidemi, så skal der bestemt ikke mangle drikkevarer! Hos https://www.jyskvin.dk/ finder du alt hvad hjertet kan begære inden for skønne drikkevarer og du går bestemt ikke tørstig hjem herfra. Så når du skal handle ind til de mangle lækre drinks og hvad i ellers skal drikke, så bør du kigge her.

Gin og tonic

Den mest klassiske og ikoniske drink med gin må blive en gin og tonic. Den er elsket af virkelig mange og er bestemt et must på enhver drinksliste til en sommerfest. For at lave en gin og tonic skal du bruge en god gin og en god tonicvand og et par limes. Det er derfor også en meget simpel drink at lave og servere til din fest.

Gin Fizz

En anden virkelig god og populær drink med gin i er en Gin Fizz. Denne drink består af både gin, citronsaft, æggehvider, sukker og danskvand. Den kan derfor godt lide lidt speciel men er virkelig en lækker drink og når man først har smagt den, så slipper man den aldrig igen.

White lady

Hvad er en fest uden en White Lady? Denne drink hylder alle de smukke kvinder og skal selvfølgelig også serveres til din kommende sommerfest. Kender du ikke drinken? Så gør dig selv en stor tjeneste at smage den! For at lave en White Lady skal du bruge gin, sukker, citronsaft, æggehvider og cointreau. Du kan herefter vælge at pynte din drink med en skive citron for at få den til at se (endnu) mere festlig ud.

Tom Collins

Åh ja, den klassiske Tom Collins må du ej heller glemme! Det er både en meget populær og klassisk drink som du helst sikkert vil kunne glæde dine gæster meget ved at servere. Til en Tom Collins skal du bruge masser af god gin, sukker, friskpresset citronsaft og en sjat danskvand oveni.

 Bramble

Her får du en frisk og saftig drink fyldt med gin og spiritus som absolut også vil glæde dine gæster. Med en bramble går du aldrig galt i byen. Har du endnu ikke prøvet denne skønne og lækre drink, så er du virkelig gået glip af noget. Så meget at du næsten bør prøve smage den, i den næste weekend der kommer. Til en bramble skal du bruge gin, sukker, creme de mure og friskpresset citronsaft. Her blander du blot alle ingredienserne sammen og ryster dem godt med et par isterninger og så er din drink klar til at blive nydt.