3 tips til at tjene flere penge som studerende

marts 4, 2021 5 Af admin

Er du studerende, er der gode chancer for, at du godt kan bruge flere penge mellem hænderne hver måned. Og det er der heldigvis råd for. Der er mange måder, du kan tjene flere penge som studerende.

Her kommer der tre gode tips til, hvordan du kan komme i gang med at tjene flere penge, selvom du bruger en del af  tiden på studierne. Om du så drømmer om at komme mere ud at rejse, eller om du bare gerne vil have nogle flere cafepenge hver måned, er helt op til dig selv.

Få et studiejob

Du kan blandt andet vælge at få dit et almindeligt studiejob. Der er mange gode muligheder for at få et studierelevant studiejob i en virksomhed eller organisation, der har noget med din studieretning at gøre.

Det kan også være, at du bare finder dig et almindelig deltidsjob, som du kan passe ved siden af din skole. Der er mange gode muligheder for at finde et arbejde, du har mulighed for at passe, selvom du bruger tid på at gå i skole. Husk altid på at der er grænser for, hvor mange penge du må tjene hver måned, når du får SU.

Lav din egen virksomhed

Drømmer du om at få din egen elbil med Clever-ladestander hjemme, eller vil du bare gerne være din egen chef, er det også et perfekt tidspunkt at starte sin egen virksomhed. Du har som regel rigeligt med tid til at arbejde ved siden af, og det kan du bl.a. vælge at gøre i din egen forretning.

Der er mange forskellige former for virksomheder, du kan vælge at starte, så det er bare med at finde noget, som du brænder for, og som du vil have det sjovt med at lave ved siden af.

Bliv mentor

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at blive mentor eller hjælpelærer for en yngre person, der har brug for hjælp til lektierne. Der er mange elever i folkeskolen, der har brug for lidt ekstra hjælp til enten matematik, dansk eller hvad det nu kan være, de kæmper med at følge med i.

Der er mange studerende i Danmark, der hjælper yngre elever med at klare skolearbejdet. Er du god i skolen, er det jo oplagt at blive betalt for at hjælpe andre med at klare sig bedre. Det er også en stor fornøjelse at være til hjælp for de yngre.