3 tips når du vil holde LAN party med dine venner

april 10, 2022 36 Af admin

Vil du gerne snart holde LAN party med dine venner, er der her et par gode tips, som du kan tage med dig.

Find termodragt dame her.

Sørg for nok plads

For det første skal du sørge for, at der er nok plads til alle dem, der kommer. Der er ikke meget ved at være den sidste, der ankommer med sin computer, og så er der ikke mere bordplads eller flere stole tilbage. Så her er det dit ansvar som vært, at der er plads nok til alle dem, der kommer til dit LAN party. Der skal være nok bordplads, og du kan ikke bare henvise en af dine venner til at sidde i sofaen, da det på ingen måde er godt at sidde og game fra en sofaplads.

Adgang til internet og strøm er vigtigt

Dernæst skal du også tænke på, at der skal være nem adgang til både internet og strøm. Sørg gerne for at have en router eller en switch stående på bordet, så alle nemt kan få sat et internetkabel i og køre på en kablet forbindelse, da det er den hurtigste og bedste at køre på, når du skal game. Derudover skal der gerne være masser af adgang til strøm, så alle kan få sat deres computere og skærme til uden problemer. Og hvis du ikke selv har nok forlængerledninger, bør du bede dine gæster om at tage med selv.

I må ikke gå ned på snacks og drikkelse

Sidst, men ikke mindst, er det naturligvis også vigtigt, at I ikke må gå ned på snacks, sodavand og energidrikke, når I sidder og gamer hele natten lang. Hvis du vil være en god vært, kan du jo sørge for at købe lidt ind af det hele, så der i hvert fald er nok til den første dag eller to. Så kan I jo altid lave en fælles tur til et supermarked, hvis der er brug for at købe mere, alt afhængig hvor meget I kører indenbords, mens I sidder og gamer. Der kan blive brug for en refill.